2011. április 9.

Ejnye...

Na ez a negatívuma az iskolának... az embernek nincs ideje blogolni.
Egyhetes hiányzás után meg főleg nem...

Egész héten tanulni (vagy legalábbis hűen alakítani) nem egyszerű feladat. Évszámok, képletek, nyelvtani szabályok és még néhány, hasznos, avagy hasznosnak tűnő, ámde haszontalan dolog. És mind meg kell jegyezni. Hát hogyne.

Ilyenkor esik igazán jól egy lazulós péntek este.
Főleg, ha épp beteg vagy. Az külön jó.

Így hát körbetornyoztam magam 2000 darab zsebkendővel, takarókkal, és jöhetett a jól megérdemelt szórakozás. Ez alatt chatelés, zenehallgatás és Jimmy Choo cipők bámulása értendő. Heves orrfújásokkal megszakítva. (Mert betegnek is hétvégén kell lenni, nehogy kimaradjak az iskolából.)

Szerintem minden lánynak szüksége van egy magassarkúra. Még ha folyamatosan tornacipőben (lásd én), bakancsban vagy balerinában is jár, egy magassarkú kell a szekrény mélyére. Még a szoknya vagy a fülbevaló sem olyan nőies, mint a magassarkú.

Az idők során minden lehetséges ruhadarabot lenyúltak tőlünk a pasik. Az ékszerek, mintás sálak és dizájnos napszemüvegek mind-mind ide tartoznak, még a szoknya is. Ha nem is lenyúlták, de a skótoknak akkor is van, nem?
A ruhácskák, a melltartó és a magassarkú a pár kivétel.
Próbálják csak meg elvenni!

Nincs annál jobb érzés, mint mikor végigtipegsz az első topánkádban a tükör előtt, majd elegánsan fel is törlöd a padlót. Összekaparod magad - persze még mindig nőiesen -, és röhögő-, avagy sírógörcsben törsz ki.
Ha menned kell valami elegáns eseményre, tudod, hogy ott lapul a szekrény mélyén.
Ha éppen utálod magad azért, ahogy kinézel, csak kikapod a dobozából, pördülsz egyet benne, és máris te vagy a legszebb.
Ha Szex & New Yorkot néztél, és városi csajosat szeretnél játszani, megvan a tökéletes kellék.

Szóval ha még nincs, szerezz.
Ha már van, ugorj bele.
És ha erről szeretnél álmodni... Jimmy Choo-t üsd be google-n. Garantáltan szép lesz az éjszakád.

Itt az ideje Hamupipőkévé változni! Igaz, mindjárt éjfél, de 2 perc sokat ér. Hol is van az a cipősdoboz?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése